Fisk- & skaldyrsaften på Restaurant Bryggen: Fem lækre retter parret med udsøgte hvidvine

Amerikanske vinmarker
Profilbillede
dato

Restaurant Bryggen Anno 2019 og Kgl. Hofleverandør Kjær & Sommerfeldt inviterer til en eksklusiv fisk- og skaldyrsaften den 8. november. Oplev fem lækre retter parret med udsøgte, amerikanske hvidvine fra de store, anerkendte vinhuse. 

Restaurant Bryggen Anno 2019 i Thisted inviterer til en unik fisk- og skaldyrsaften den 8. november klokken 18. Arrangementet foregår i samarbejde med Kgl. Hofleverandør Kjær & Sommerfeldt, og aftenen lover at blive en uforglemmelig oplevelse for smagsløgene.

Claus Esmark fra Kjær & Sommerfeldt vil være til stede for at præsentere en række udsøgte amerikanske hvidvine fra anerkendte vinhuse som Au Bon Climat, Chateau Ste. Michelle og Francis Ford Coppola Winery.

"Vi sætter en stor ære i at vælge de rigtige vine til vores menu på Restaurant Bryggen, derfor har vi også en vinkonsulent tilknyttet restauranten," forklarer restaurantchef Mathias Nielsen. 


Foto: Claus Esmark 

Menuen består af fem retter inklusiv vin til 995 kroner pr. person.

"Det bliver en unik aften med fokus på smagen og håndværket," udtrykker restaurantens indehaver, Mads Hansen.


Foto: Amerikanske vinmarker  

Der er begrænsede pladser til arrangementet, så det er nødvendigt at reservere bord på telefon 97923090.

Booking og yderligere informationer kan findes på Restaurant Bryggens hjemmeside og på deres Facebookside.

Kilde: Restaurant Bryggen