Oliver Skovbo sikrer vigtig uafgjort for Ljørslev/Ørding IF mod Koldby/Hørdum IF

Profilbillede
dato

Ljørslev/Ørding IF kæmper sig til et point på udebane mod Koldby/Hørdum IF, efter at have overlevet et stærkt pres fra hjemmeholdet. Takket være en imponerende indsats fra Oliver Skovbo, der scorede alle tre mål for udeholdet, kunne Brian Haugstrups mandskab rejse hjem med en velfortjent uafgjort.

Den 13. oktober 2024 var det en dag, som Ljørslev/Ørding IF kunne tage en god læring med sig fra. Kampen mod Koldby/Hørdum IF endte uafgjort, og det var en kamp, hvor især første halvleg blev betegnet som en stærk indsats fra udeholdets side.

Brian Haugstrup, træner for Ljørslev/Ørding IF, var tilfreds med sit holds præstation i første halvleg, hvor defensiven og målmanden viste styrke. "Vi spiller en stærk første halvleg, forsvaret står stærkt, Rene i målet står stærkt og sikkert," forklarede Haugstrup.

I anden halvleg blev det dog en lidt anden historie for Ljørslev/Ørding IF, da frustrationerne begyndte at tage overhånd. På trods af dette roste Haugstrup holdets fight og indsats, der sikrede dem et point på udebanen mod et stærkt hjemmehold. "Vi bliver noget frustreret i anden halvleg, men kæmper og får 1 point med hjem fra et stærkt hjemmehold," tilføjede han.

Sammenholdet blev fremhævet som noget, der virkelig fungerede for holdet i dagens kamp. "Vi spiller som et hold hele kampen. Er stolt over deres indsats," sagde Haugstrup med stolthed i stemmen. For at forbedre sig til næste kamp, ønsker han, at holdet skal "beholde den gode energi."

Kampens helt store spiller blev Oliver Skovbo, der med en hattrick-præstation gjorde forskellen for udeholdet. Haugstrup betegnede Skovbo som "kampens spiller", og understregede, hvor vigtig hans indsats var på dagen: "Han scorer hattrick og kæmper som sædvanlig."

Mangt og meget kunne Ljørslev/Ørding IF tage med sig fra denne udfordrende kamp, og nu gælder det om at bygge videre på den energi og holdånd, de viste mod Koldby/Hørdum IF, når næste kamp står for døren.

Næste kamp for Ljørslev/Ørding IF er et opgør imod Tilsted IK. Det udspiller sig i Ørding Stadion d. 26. oktober klokken 15:00.

Kampens resultat: 3-3 til Ljørslev/Ørding IF
Række: Herrer Serie 5 11:11/9:9 - Efterår 2024, Pulje 119