Respiratorisk Plejeassistent til Varieret Sygepleje - Grib Chancen Nu

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansvarsområder: Du vil primært skulle varetage den respiratoriske pleje. Hvorfor du i forbindelse med din ansættelse får uddannelse og oplæring i respiratorbehandling. Efter kursus på Respirationscenter Vest og oplæring hos borgeren, vil du have erhvervet dig et bevis på dine kompetencer inden for respiratorisk pleje.

Udover den respiratoriske del skal du også varetage følgende sygeplejefaglige opgaver:

  • Sondeindgift
  • Medicingivning
  • Kateterpleje
Din rolle vil også inkludere at yde personlig pleje til borgeren. Dette kan omfatte hjælp til badning, påklædning, toiletbesøg og personlig hygiejne.

I denne stilling er det vigtigt at du er empatisk og respektfuld over for borgeren og dennes behov. For at få succes i denne stilling skal du have gode kommunikations og samarbejdsevner. Du skal kunne opbygge tillid og kunne etablere en god relation til borgeren og dennes ægtefælle, så de begge føler sig trygge.

Om Borgeren: Borgeren er 76 år og bor på Nykøbing Mors sammen med sin ægtefælle. Han har været respiratorbruger igennem flere år. Det er et hyggeligt hjem at komme i og borgeren er utrolig rar og har god humor. Han har en resurcestæk og omsorgsfuld familie, hvilket du også vil mærke. Her er plads til at spørge om hjælp, hvis du skulle være i tvivl omkring løsning af opgaverne.

Medarbejderne siger: "I vores team hjælper vi altid hinanden. Alt fra faglig sparring til at arbejdsplanen hænger sammen, så arbejde og familieliv kan gå op i en højere enhed. Der er altid stille og rolige arbejdsrammer, hvilket gør at du altid kan følge med i dine arbejdsopgaver. Du får en nær relation til borger og familie, som er givende og giver dit arbejde mening" - Lene J, Spl

Om dig: Vi søger en person, der er passioneret omkring at arbejde med mennesker og har en stærk empatisk tilgang. Den ideelle kandidat er uddannet SSA og har erfaring fra primær og/eller sekundær sektor. Vi lægger stor vægt på, at den rette kandidat har gode kommunikationsevner og er i stand til at skabe et trygt og tillidsfuldt miljø.

Arbejdstid: Stilling er på 20 t/ugen (eller efter aftale). Med weekendvagt hver 2. weekend. Arbejdstiden er fra enten kl. 07-19 eller 19-07. Der er mulighed for ekstra vagter i forbindelse med ferie og sygdom i teamet. Det forventes at man dækker ind for hinanden i teamet.

Ansættelsesvilkår: Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med DSR og får løn svarende til erfaring og kompetencer. Udover dette tilbyder vi også gode ansættelsesforhold med 60 timers oplæring, fast vagtrul, tæt samarbejde med kolleger og Områdeleder, samt faste personalemøder.

Ansøgning: Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og lukker opslaget, når den rette kandidat er fundet. Så har opslaget vagt din interesse, så send din ansøgning og CV afsted hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen så er du velkommen til at kontakte områdeleder Stephanie Laursen på mail: stephanie.laursen@oliviadanmark.dk eller på tlf. 92909163.Olivia Danmark: Olivia Danmark engagerer sig i at skabe udvikling, samt yde pleje og støtte til mennesker med særlige behov. Vi skaber tryghed via høj faglighed og konsekvent kvalitetssikring. Vi videreudvikler og deler vores specialicerede kompetencer og erfaring, og vi engagerer os i det enkelte menneske med nærvær og empati. Vi tager ansvar og skaber løsninger - hver dag!

#etrigerelivforflere

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Morsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (1-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

OLIVIA DANMARK A/S, Hørkær , 2., 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067003

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet