Handicaphjælper søges til kvinde på Mors – deltid

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Handicaphjælper søges til alsidigt job på gennemsnitligt 25 timer pr. uge med start snarest muligt.

Det drejer sig hovedsagelig om timer i tidsrummet 8.00-18.00 på hverdage, men også enkelte timer efter nærmere aftale, aften eller i weekenden. Pt. ligger vagterne mandag, onsdag og torsdag i lige uger og tirsdag og fredag i ulige uger. Det tilstræbes at køre i fast rul, så alle ved hvornår, man har fri. Der vil være mulighed for flere timer i forbindelse med ferie og ved evt. sygdom, da hjælperne selv dækker ind.

Jeg er 68 år og gift. Min mand og jeg bor i eget hus tæt på Sallingsundbroen. På grund af medfødt sygdom er jeg kørestolsbruger og har nedsat kraft i resten af kroppen, så jeg mangler din hjælp, der hvor mine kræfter svigter.

Jeg er kendt for at være frisk på det meste, så med din hjælp skal der gerne ske en masse i hverdagen – lige fra at ændre på haven til at tage på patchworkkurser. Jeg har også en interesse i handicappolitisk arbejde og elsker at pleje omgang med andre, så du skal være frisk på at bage en kage.

Arbejdet vil også bestå af hjælp til personlig pleje – noget kan jeg selv klare, men det forventes, at du kan håndtere en føntørrer og ved hvordan mascara bruges.

Jeg har brug for ledsagelse til bl.a. fysioterapi, til indkøb osv. Der skal selvfølgelig også gøres rent, laves mad og tusind andre ting – ganske som i alle andre hjem.

Vi har de hjælpemidler, der er nødvendig i selve huset, og min bil er specielt indrettet, så den kører jeg selv.

Din uddannelse er underordnet (der er mulighed for oplæring), men du skal være i stand til at tage egne initiativer, være stabil og have en vis modenhed. Du har et godt humør, gåpåmod og er motiverende, samtidig med at rollen forstås – altså at du skal være mine ”arme og ben”. Du skal respektere vore særheder, så du må gerne være lidt robust.

Du er ”ikkeryger” – da jeg har problemer med lungerne.

Arbejdsgiverbeføjelserne (løn, jura mv.) bliver varetaget af LOBPA, og du vil være omfattet af overenskomst for handicaphjælpere, se mere på www.lobpa.dk

Arbejdslederansvaret står jeg selv for, så ansøgning, CV og eventuelle uddybende spørgsmål sendes til: Valmue2022@gmail.com og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – gerne i dag.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Morsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LOBPA, Blekinge Boulevard, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: Valmue2022@gmail.com

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850614

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet