Nordvestmors tilbage på sejrskurs trods koncentrationssvigt

Billede af målscorere og oplæggere fra kampen, skummet direkte fra vores Instagram @nordvestmorsbk
Profilbillede
dato

Nordvestmors BK (1) tog revance og vendte tilbage til vinderkolonnen søndag mod Tilsted IK. Selvom sejren var sikker, kostede manglende koncentration i de sidste minutter et glimt af glansen.

På en solbeskinnet søndag den 7. oktober 2024 mødtes Nordvestmors BK (1) og værterne fra Tilsted IK i en kamp, hvor gæsterne kunne booke en sejr, der markerede deres genindtræden i vinderkolonnen. Benjamin Dahlgaard, træner for Nordvestmors BK (1), kunne glæde sig over holdets stærke og dominerende indsats.

"Super kamp, hvor vi endelig kom tilbage i vinderkolonnen. Et stærkt hold og en dominerende indsats, der desværre blev lidt skygget af mangel på koncentration i de døende minutter," udtalte Dahlgaard efter kampen, hvor hans mandskab havde formået at dominere spillets gang i store dele af opgøret.

Spilopbygningen var uden problemer, og Nordvestmors BK (1) formåede at udnytte deres chancer, hvilket Benjamin Dahlgaard netop fremhævede som kernen i dagens succes. "Opbygning af spillet var uden problemer for os, og så slog vi til på vores chancer," påpegede han.

Selvom triumfen var sikker, var der stadig områder, som træneren mente kunne forbedres: "Vi skal spille alle 90, så vi kan køre den i mål uden problemer." En tilgang, der blev gentaget af Tobias Blåbjerg, der blev kampens spiller: "Vi spiller en fin kamp, ingen tvivl der, og taber desværre lidt ansigt efter omkring 70 minutter."

Tobias Blåbjergs præstation var én, der i særlig grad blev bemærket, men Benjamin Dahlgaard roste også personalet på sidelinjen for deres uundværlige indsats. "Tobias Blåbjerg blev klar man of The Match, men vores personale på sidelinjen gjorde virkelig også en forskel i dag," sagde Dahlgaard.

Med sejren i hus ser Nordvestmors BK (1) nu frem til at bygge videre på deres genfundne momentum. Dette opgør viste deres evne til at spille effektivt og sammenhængende, men også nødvendigheden af at opretholde fokus frem til det sidste fløjt.

Næste kamp for Nordvestmors BK (1) er et opgør imod MorsØ FC (2). Det udspiller sig i Morsø Multipark d. 10. oktober klokken 19:00.

Kampens resultat: 2-3 til Nordvestmors BK (1)
Række: Herrer Serie 5 11:11/9:9 - Efterår 2024, Pulje 119

Mål
4'0-1Marcus Svane
20'0-2Tobias Blåbjerg
64'0-3Rasmus Kjær