Oplev en unik walking dinner i Nykøbing Mors

dato

Onsdag den 11. september 2024, kl. 17:00, inviterer Nykøbing Mors til en anderledes og spændende aften med en walking dinner. Deltagerne vil besøge tre forskellige fødevareaktører og nyde tre retter mad med tilhørende drikkevarer på tre forskellige restauranter.

En kulinarisk rejse gennem Nykøbing Mors

Arrangementet starter kl. 17:00 ved Fjord Bryggeri og Destilleri, hvor deltagerne vil blive budt på snacks og smagning. Efter en time med lækre smagsoplevelser, går turen videre til Bistro no. 1 kl. 18:15.

Hovedret og vin på Bistro no. 1

Ved ankomsten til Bistro no. 1 kl. 18:30, vil deltagerne nyde en hovedret ledsaget af et glas vin. Dette er en fantastisk mulighed for at opleve den unikke atmosfære og smage på restaurantens specialiteter.

Dessert og kaffe på Restaurant Limfjorden

Den sidste del af aftenen finder sted på Restaurant Limfjorden. Her vil deltagerne ankomme kl. 20:00 og blive forkælet med en lækker dessert og kaffe. Aftenen afsluttes kl. 21:00 med en tak for i dag.

Praktisk information
Dato: Onsdag den 11. september 2024
Tid: Kl. 17:00
Sted: Nykøbing Mors Havn, Havnekontor: Havnen 4, 7900 Nykøbing Mors
Pris: 599 kr. pr. person (ekstra drikkevarer kan tilkøbes)
Tilmelding: Tilmeld Walking Dinner (senest 9. september, begrænset antal pladser)
Arrangør: Alle
Kontakt: camilla@bizzup.dk / 2140 0547

Turen er arrangeret i samarbejde med Destination Limfjorden, Regional Madkultur, Morsø Kommune og Bizz Up.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut