Pædagog til Børnehaven Lundkjærvej

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en 37 timers pædagog pr. 01.08.2023.

Børnehaven Lundkjærvej er en selvejende institution med plads til 55 børn i alderen 2,9 - 6 år.

Vi er så heldige at have en bondegård tilknyttet, som alle grupper besøger én gang i ugen. Her har vi dyr, dyrker køkkenhave, hopper i halmen og følger årets gang i naturen.

Generelt er vi et hus, der vægter udelivet højt. Vi har en rigtig skøn legeplads, som vi bruger flittigt, og vi tager på mange ture ud af huset i naturen. Vi ligger godt placeret, tæt på skov og strand samt byen. Vi har også to ladcykler, der gør det let at komme på tur med en lille gruppe børn rundt i nærmiljøet.

I Morsø kommune er vi i gang med et projekt om ophav, som handler om, hvordan vi kan formidle og vække børnenes interesse for Limfjorden, og hvad fjorden kan byde på, hvilket vi også deltager aktivt i.

Vi søger en pædagog, der kan være med til at skabe udviklende læringsmiljøer for børnene. Du skal have øje for det enkelte og unikke barn og være parat til en omskiftelig hverdag.
En pædagog, der mestrer at jonglere med faglighed, spontanitet, dialog og fællesskab ind i en hverdag med barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse for øje.

Hvis du kan spille på et instrument, er meget musikalsk anlagt, eller hvis du brænder for noget andet spændende, der kan være med til at berige netop vores børnehave, vil vi meget gerne høre om det.

I Morsø Kommune er vi i gang med en omfattende intern kompetenceudvikling af alt pædagogisk personale. Derfor er det vigtigt, at du er klar på at deltage i kompetenceudvikling og er indstillet på personlig- og faglig udvikling.

Herigennem at du også kan reflektere over egen praksis. Man kan læse nærmere herom på www.mosaik.mors.dk

Vigtigst af alt - vi søger en dygtig pædagog, som VIL relationer, både med børn, forældre og kollegaer samt har et positivt åbent og ærligt menneskesyn, og som bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø.

Ansøgningsfrist torsdag den 22. juni kl. 12.00.
Samtaler forventes afholdt i uge 26.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Inden ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Evt. spørgsmål kan rettes til leder Maj-Brith Nielsen på tlf. nr. 9970 6647
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Morsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Morsø Kommune MOVED, Lundkjærvej 22, 7900 Nykøbing M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://morsoe.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=3d6ca156-f9d3-4f9d-8a60-655c42d8b5e5

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846216

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet