Arrangementet starter kl. 10.00 på Dansk Skaldyrcenter, hvor deltagerne iført waders og med spand i hånden, begiver sig ud på en spændende østersjagt i Limfjorden. Her vil en biolog give gode råd undervejs, mens de delikate østers samles direkte fra fjorden.
Fra østersjagt til ølbrygningNår østerssafarien er afsluttet, vil deltagerne åbne de indsamlede østers, der senere skal bruges i ølproduktionen. Et glas vin serveres, inden turen går videre til FJORD Bryggeri & Destilleri.
Omkring kl. 12.00 vil brygmesteren på bryggeriet tage imod de friske østers, og guiden fører deltagerne rundt i bryggeriet, der er smukt indrettet i den gamle toldbygning.
Øl-tilberedte østers og smagsoplevelserEfter rundvisningen nydes de øl-tilberedte østers og en kold fadøl i hyggelige omgivelser i Toldkammeret. Som afslutning på dagen får deltagerne mulighed for at bestille Østers Stout, hvori de indsamlede østers har været med til at give smag. Øllet bliver klar i december og kan sendes til deltagerne.
Bemærk, at der kun er plads til 35 personer til dette unikke premierearrangement, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.
Praktisk information
Dato: Lørdag 19. oktober 2024
Tid: Kl. 10.00
Mødested: Dansk Skaldyrcenter, Øroddevej 80, 7900 Nykøbing Mors
Sted: VisitMors, Vestergade 10, 7900 Nykøbing M
Entré: 449 kr pr. person
Kontakt: mt@visitmors.dk / 9772 0488
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her